слајд »

КАЈМАКЧАЛАН (обновено IX)

КАЈМАКЧАЛАН (обновено IX)

  Список на донатри за Спомен обележјето на Кајмакчалан заклучно со 10 Февруари. Драган Шутиновски Битола Томе-Југотехника Струмица Елисавета Данаиловска Авто Мото друштво Тетово Благоја Цветков Сашо Донев Асенчо Тодоровски МИКРОСАМ Прилеп Самоил Самак

ПОВЕЌЕ »
ГЕРИЗ ФЕЈК ЊУЗ

ГЕРИЗ ФЕЈК ЊУЗ

Залудно американските мејн стрим медиуми се чудеа како во тој таму некој мал Велес, во таму некоја далечна и мала Македонија, група тинејџери измислила “Фејк Њус“ и му овозможил на Доналд Трамп да ја

ПОВЕЌЕ »
БОРЈАН НЕ Е ГАВРАН – ЧАВКА Е.

БОРЈАН НЕ Е ГАВРАН – ЧАВКА Е.

Што го натера Борјан Јовановски, синот на кодошот Мето, да “пресавије табак“ во три попладне во недела и да проба да го направи она што најдобро го знае?! Да излаже, манипулира и да се

ПОВЕЌЕ »
НЕ ЌЕ ДА Е ЛОШО ПОВРЕМЕНО ДА СЕ УПОТРЕБУВА И МАЛКУ МОЗОК

НЕ ЌЕ ДА Е ЛОШО ПОВРЕМЕНО ДА СЕ УПОТРЕБУВА И МАЛКУ МОЗОК

Нападнатите градоначалници од поголемите градови во Македонија, а особено оние од Скопје, како и нападнатата Влада на Република Македонија, со супер-продукција на прилози, докази, теми и дебати за загаденоста во општините – не можат

ПОВЕЌЕ »
ДЕСОРОИЗАЦИЈА – ДЕГЕНЕРАЛИЗАЦИЈА

ДЕСОРОИЗАЦИЈА – ДЕГЕНЕРАЛИЗАЦИЈА

Ќе ме натерате да направам “Невладина“ со агенда и наслов “Стоп Операција Генерализација“. Вака: Генерализација не признавам. Тоа да е јасно. Ценам и признавам само индивидуална заслуга и индивидуална одговорност (Кајмакчалан, Брисел…). Не се

ПОВЕЌЕ »
ЉУБОВНАТА ВРСКА НА ЗОРАН ТРАЈЧЕВСКИ

ЉУБОВНАТА ВРСКА НА ЗОРАН ТРАЈЧЕВСКИ

Boban Абе тоа лигле е полициски кодош заврбуван заради криминални дејствија пред 2002 година, кога лиглето беше директор на АЕК. Тогаш, министерот за полиција Хари Костов и Бранко Бојчевски го стават под свое овој полу-човек

ПОВЕЌЕ »
Новата А1 Телевизија на Зоран Трајчевски

Новата А1 Телевизија на Зоран Трајчевски

Кадарот на ВМРО, гробарот на ЕМО од Охрид, директорот на институцијата за цензурирање ААВМУ Зоран Трајчевски вчера и додели на телевизијата 24Вести, сопственост на Зоран и Вице Заев, лиценца за “нормална“ телевизија. Односно ја

ПОВЕЌЕ »
КАЈМАКЧАЛАН (обновено VIII)

КАЈМАКЧАЛАН (обновено VIII)

Еве го списокот на МАКЕДОНЦИ што до овој момент (30 јануари) се вклучија во помагањето за проектот СПОМЕНИК НА КАЈМАКЧАЛАН. 57 луѓе.   Влатко Танасковски Стефче Стојковски Марија Соломонва – Скопје Горан Вучковски –

ПОВЕЌЕ »
ЈОНУЗ, ЦАНЧЕ И МЕМЕТ ПРАВИЛНО ПУШАТ

ЈОНУЗ, ЦАНЧЕ И МЕМЕТ ПРАВИЛНО ПУШАТ

Тројца мажи правилно пушат Првиот го изфрла чадот низ носот и вели: Сакам да бидам претседател на ФФМ! Вториот го спушта чадот во белите дробови и потоа исфрлајќи го надвор дофрла: -Ма у пичку

ПОВЕЌЕ »
ОПЦИИТЕ

ОПЦИИТЕ

Сите опции биле отворени, вели партијата на Антиќ ДУИ?! 5 опции биле отворени!!! За негова, а и за жал на Црпко од Муртино, има 4 опции. И тоа се следните: Иванов да го додели

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1