RESONANCE BEINGS OF FREQUENCY

RESONANCE BEINGS OF FREQUENCY

Секој што ќе сака да го следи делот од моите емисии од следната сезона што ќе се занимаваат со наука (природни науки), како подготовка ќе мора да го изгледаат овој феноменален документарец. Задолжителна лектира.

 

Resonance is a sensational journey, which reveals 60 years of scientific research into the harm being caused to life by man made wireless frequencies.

UA-38420574-1