OFF ROAD 2017

OFF ROAD 2017

Предвидени Оф роуд возења на телевизицската екипа на Миленко за оваа година:

 

  1. Кањон на градишка река, село Зович.
  2. Богомила – Црнилиште.
  3.  Самоков – Србиново.
  4.  Јабланица.
  5. Вртешка – Петлец.
  6. Планина Илина – Пространска планина – Слатино.

Секако, емисијата моја е со слоган “од народ – за народ“, па со самото тоа останува можност и за предлози.

UA-38420574-1