Свет »

КОГА И КАДЕ ЌЕ ЗАПОЧНЕ СЛЕДНАТА СВЕТСКА ВОЈНА?

КОГА И КАДЕ ЌЕ ЗАПОЧНЕ СЛЕДНАТА СВЕТСКА ВОЈНА?

OBAMA: ‘Ostrva Senkaku pripadaju Japanu’! XI JINPING: ‘Mi smo spremni. Mogli bi nam prije toga platiti dug’! Nikada u povijesti sukoba oko otočja Senkaku/Diayou napetosti nisu dosegle ovakvu razinu. Početkom listopada 2013. godine, Tokio

ПОВЕЌЕ »
ЗООФИЛИЈА

ЗООФИЛИЈА

Кај нашиот “стратешки партнер“ и нема-друг-избор изборот веќе се подготвени законите со кои ќе се легализира секс со животни и други 12 перверзии. Па така, ова е иднината кон која со својата евроатлантска стратегија

ПОВЕЌЕ »
КИНА – РУСИЈА

КИНА – РУСИЈА

Sav svijet iz temelja se mijenja? Kineski predsjednik objavio: “Projekt Zapadnog novog svjetskog poretka je propao – sada stiže naš poredak u kojem će glavni faktor biti unija Rusije i Kine”   Kineski predsjednik

ПОВЕЌЕ »
РОЛАНД ДУМА

РОЛАНД ДУМА

ПОВЕЌЕ »
Kanađani objasnili muslimanima zašto neće ukinuti svinjetinu u školskim kantinama!

Kanađani objasnili muslimanima zašto neće ukinuti svinjetinu u školskim kantinama!

Gospodo vi se morate integrisati i učiti živjeti u Kanadi. Trebate shvatiti da Vi morate promijeniti svoj stil života, a ne Kanađani koji su vas velikodušno primili.. Muslimanski roditelji tražili su ukidanje svinjetine u

ПОВЕЌЕ »
ПАРАЛЕЛНАТА ДРЖАВА ВО ТУРЦИЈА

ПАРАЛЕЛНАТА ДРЖАВА ВО ТУРЦИЈА

Што и кому не му е јасно за воениот пуч во Турција, мојот пријател Алексанадр Дугин во неколку минути јасно го објаснува. https://youtu.be/R-ovPBx5BUs

ПОВЕЌЕ »
Многу јако ЈАТО ова денешно НАТО

Многу јако ЈАТО ова денешно НАТО

Сметајки се себеси за НАТО-реалист, иако единствениот соросово-сдмовски квалитет етикетирањето ќе ме прогласи за НАТО-скептик, сметам дека во овие моменти треба уште еднаш да ја потенцирам апсурдноста на “нашата желба“ за приклучување кон “алијансата“.

ПОВЕЌЕ »
САД на Џеси-Бенгази-да-не-ти-се-деси

САД на Џеси-Бенгази-да-не-ти-се-деси

Eskalacija prosvjeda protiv policijske brutalnosti i rasizma diljem SAD-a: Blokiraju se ceste, napadi suzavcem, brojna uhićenja Situacija u SAD-u postaje sve napetija nakon niza ubojstava. Javnost je prvo šokirana s nekoliko video snimaka na

ПОВЕЌЕ »
САВИН

САВИН

Униполарната САД ќе се обиде да ги изолира Евроазиските големи сили, Русија и Кина, со контролирање “на rimlands ” на Евроазија и со дестабилизација на гореспоменатите региони со своите најпосакувани хибридни војни. Иран ќе

ПОВЕЌЕ »
ЕКСКЛУЗИВНО САМО НА ДУДИНКА

ЕКСКЛУЗИВНО САМО НА ДУДИНКА

НАЈНОВИОТ БРИТАНСКИ ФИЛМ ШТО ЈА РАЗОБЛИЧУВА ЕУ – BREXIT. Прво кај Миленко на Дудинка. Филмот доживеа премиера вчера на Лондонски Лестер сквер.  Филм направен за само 100.000 фунти. Филм кој ја убива секоја идеја

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1