Свет »

За ГУДЕРУН, МАРИЕТ И ВОЛЕРС…

За ГУДЕРУН, МАРИЕТ И ВОЛЕРС…

Zločinačke pretpostavke: Kako bi u konačnici mediji i spin doktori mogli iskoristiti napredak terorista u Iraku za napad na Siriju D. Marjanović vrijeme objave: Nedjelja – 15. 06. 2014 | 17:30 http://www.advance.hr/vijesti/zlocinacke-pretpostavke-kako-bi-u-konacnici-mediji-i-spin-doktori-mogli-iskoristiti-napredak-terorista-u-iraku-za-napad-na-siriju/ Posjedovanje tolikog

ПОВЕЌЕ »
СЛОВАЧКА: НЕ за НАТО трупи

СЛОВАЧКА: НЕ за НАТО трупи

Словачкииот премиер Роберт Фико го откачи НАТО. www.reuters.com/article/2014/06/04/us-ukraine-crisis-slovakia-nato-idUSKBN0EF18F20140604 Slovak PM follows Czechs in ruling out foreign NATO troops PRAGUE Wed Jun 4, 2014 9:13am EDT 0 COMMENTS inShare Share this Email Print RELATED TOPICS

ПОВЕЌЕ »
КОНЦ ЛОГОРИ ВО САД

КОНЦ ЛОГОРИ ВО САД

Kako nazvati nešto što je dokumentirano i snimljeno, a opet poricano od strane vlasti i ignorirano u mainstream medijima? Naravno, iz prve ćemo to nazvati “teorijom zavjere” i odmah okrenuti glavu od toga. Ovom

ПОВЕЌЕ »
Е МОЈ МАРТИНЕ ЛУТЕРЕ КИНГ

Е МОЈ МАРТИНЕ ЛУТЕРЕ КИНГ

И ние имаме дрим. Кој сакаме да стане реалност

ПОВЕЌЕ »
БИЛДЕРБЕРГ

БИЛДЕРБЕРГ

Светските владетели во сенка, се собра викендов во хотелот Мериот во Копенхаген. Тоа се светски владетели, а не светска влада во сенка. Влада е егзекутива, овие се НАРЕДБОДАТЕЛИ. На аѓендата се девет теми, од

ПОВЕЌЕ »
ЕВРО ФАШИСТИ

ЕВРО ФАШИСТИ

Еден има тетоважа на кукасти крст, друг сака да ја ослободи целата негова земја на муслиманите, трет сугерира ослободување на вирусот Ебола на мигранти… Тие се обите Европарламентарци. Би ги замолил Мариет и Гудрун

ПОВЕЌЕ »
ФАШИСТИЧКА ХОЛАНДИЈА?!

ФАШИСТИЧКА ХОЛАНДИЈА?!

Во Европа фашизмот маршира. Влегува во ЕУ парламентот. Се концентрира во Брисел. По германската Национал – Демокртска партија на Уго Воигт, уште една фашистичка странка вегува во Европскиот парламент. Холандскиот фашист Герт Вилдерс со

ПОВЕЌЕ »
ФАШИСТИЧКА ГЕРМАНИЈА НА ГУДРУН

ФАШИСТИЧКА ГЕРМАНИЈА НА ГУДРУН

Ова е Гермнија на амбасадорката Гудрун Штајнакер. Фашизам, Нацизам, Рудолф Хес посмртно се враќа во Бундестагот преку Национа Демократската Партија на Германија. Браво Гудрун, Браво. Имаш ли да кажеш нешто на МАКЕДОНСКАТА јавност. Нешто

ПОВЕЌЕ »
АМЕРИКАНСКИОТ АМБАСАДОР НЕЗИНТЕРЕСЕРАН ЗА ПОПЛАВИТЕ. ГО ИНТЕРЕСИРААТ САМО ПЕДЕРИТЕ!!!

АМЕРИКАНСКИОТ АМБАСАДОР НЕЗИНТЕРЕСЕРАН ЗА ПОПЛАВИТЕ. ГО ИНТЕРЕСИРААТ САМО ПЕДЕРИТЕ!!!

Американскиот амбасадор во Србија не го занима да помогне на поплавена Србија, само е заинтересиран да им е фино на давјагазовите?! http://www.intermagazin.rs/americki-ambasador-porucuje-poplavljenoj-srbiji-i-vreda-je-krsite-prva-gej-populacije/ Ја следи политиката на својот Претседател. Обама од Ајадахо, по повод денот

ПОВЕЌЕ »
ПОЛИТИЧАР ОД САД

ПОЛИТИЧАР ОД САД

Републиканецот Џо Гарсија се храни баш “квалитетно“. И нема трошкови?! Што “произведува“, тоа изедува. Одвратно, ама штедливо

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1