Свет »

МАСОНИТЕ

МАСОНИТЕ

Масони од највисок ранг Волт Дизни и Вернер Фон Браун.   Со иста цел, да го излажат и изманипулираат светот.  

ПОВЕЌЕ »
Б4 – Балканска четворка

Б4 – Балканска четворка

Марк Џонсон, бивши агент ЦИА, објавио је 24. јануара ауторски текст под насловом „Зашто Балкан може бити први спољнополитички тест Трампове администрације“. Текст је писан за вашингтонски  “The Hill” који покрива рад Конгреса и

ПОВЕЌЕ »
President Trump FURIOUS When He Finds Out The Perk Obama Got For His Daughters FOR LIFE!

President Trump FURIOUS When He Finds Out The Perk Obama Got For His Daughters FOR LIFE!

The first thing President Trump wanted accounted for was every dollar spent by the Obamas for personal expenses that should have never The first thing President Trump wanted accounted for was every dollar spent

ПОВЕЌЕ »
Thierry Meyssan

Thierry Meyssan

General Michael T. Flynn, the next US National Security adviser is in the process of organizing a radical overhaul of the Intelligence Services. According to our sources, he is getting ready to challenge the

ПОВЕЌЕ »
АМЕРИКАНСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ

АМЕРИКАНСКИ ПРЕТСЕДАТЕЛ

        Во комплетното рушење на досегашната “перцепција“ (формулација на Џ. Сорос) за тоа што била и како функционирала америкасната администрација на чело со претседателот…, во комплетното рушење на “лажните медиуми“ (fake

ПОВЕЌЕ »
И ЈАС НЕ СУМ БЕРЛИН!!!

И ЈАС НЕ СУМ БЕРЛИН!!!

Video zapisa nemačkog nezavisnog novinara Gerharda Visnevskog odlično dokumentovano ukazuje da na snimcima nigde nismo mogli da vidimo ni jednog jedinog povrijeđenog niti da saznamo imena poginulih u atentatu u Berlinu 19.12.2016. Nemački novinar

ПОВЕЌЕ »
ЧУСТВОТО НА ПОКАКАНОСТ

ЧУСТВОТО НА ПОКАКАНОСТ

Кога си ограничен и се потпираш исклучиво на филозофијата на Френсис Фукојама, тогаш на крајот добиваш по нос. Оти наспроти него ја имаме Аин Ринд со сосема спротивен поглед. Е, ама Обама, Сорос, нашите

ПОВЕЌЕ »
ТРАМП ЧИСТИ СЕ ПРЕ СЕБЕ. Нуланди, Хојтлиовци…

ТРАМП ЧИСТИ СЕ ПРЕ СЕБЕ. Нуланди, Хојтлиовци…

Trump’s team needs to find and hire 4,000 political appointees to fill federal government offices, from cabinet-level positions to White House and agency staff, Reuters reported. Last week, New Jersey Governor Chris Christie was

ПОВЕЌЕ »
ИЗБОРИ СЕ БЛИЖАТ

ИЗБОРИ СЕ БЛИЖАТ

PRVO se dogodio Brexit, a potom i izbor Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a. Sada, u nizu izbora koji dolaze u narednih 12 mjeseci, isplivalo je osam vrlo karizmatičnih, ali populističkih lidera koji uživaju sve

ПОВЕЌЕ »
ЏУЛИЈАН АСАНЖ

ЏУЛИЈАН АСАНЖ

Банкарите, владите што го спонзорираат ИСИЛ и медиумите нема да дозволат Трамп да победи. http://on.rt.com/7tv

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1