Природа »

СЛОН

СЛОН

Слоновите памтеле?! Паметат, него што. Kada je čuveni istraživač Lorens Entoni umro na bdenje su došli i oni koje niko nije očekivao.Naime, slonovi iz dva krda pešačili su najmanje 12 sati iz džungle do

ПОВЕЌЕ »
ПЕТРА

ПЕТРА

Е, ова е коњ

ПОВЕЌЕ »
HAARP

HAARP

Текстов и видеото е лекција за Горан Момировски и слични укалупени умови што ниту следат нешто, ниту знаат нешто. Само слепо и послушно ја слушаат Американската амбасада во Скопје. За жал по Момировски и

ПОВЕЌЕ »
ПОПЛАВА

ПОПЛАВА

Поплавите во Србија и Босна се зад нас. Но, не е на одмет да посочам моторно возило што не го интересира поплава, вода река… Возилото се вика Трактор К700 Кировец

ПОВЕЌЕ »
ЉУБИМЦИ

ЉУБИМЦИ

И овие наши пријателчиња страдаат во вакви катастрофи. !7-тина шлепери со мрши од домашни животни досега се одвлечкани од околината на Обреновац. Стока крупна и ситна, домашни миленичиња, безпомошни животинки… Колку што се гледа

ПОВЕЌЕ »
КОЊ

КОЊ

ПОВЕЌЕ »
ДРВО си е ДРВО

ДРВО си е ДРВО

Еден од талентираните нововработени во Македонски шуми!

ПОВЕЌЕ »
НОВ  ХИТ

НОВ ХИТ

За Велигден Божик. За Први мај, Нова година. Господе, добар ти е штоов

ПОВЕЌЕ »
ЕКОЛОГИЈА

ЕКОЛОГИЈА

Е ова е најеколошкиот, најзелениот трактор на планетава. Трактор по мерка на Лиле Поповска од ДОМ

ПОВЕЌЕ »
СОЖИВОТ

СОЖИВОТ

Природата преставува хармонија во која битисува живиот свет, енергијата, духот, различноста… Природата ги побива стереотипите од типот “како куче и маче се“, или дека различните врсти неможат да живеат во хармонија.  

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1