Природа »

КРЕШИМИР МИШАК

КРЕШИМИР МИШАК

Во две минутки, се е кажано

ПОВЕЌЕ »
РАМНА ПЛАНЕТА

РАМНА ПЛАНЕТА

“Битката“ помеѓу аргументите на застапниците на теориите за рамна или топчеста планета е во основа борба помеѓу дарвинистите и креационистите. Тоа е битка помеѓу оние што мислат дека сме ексепшнл, божја дарба, единствени, битни,

ПОВЕЌЕ »
ВЕЛИКА КАТИЦА БРИТАНИЈА

ВЕЛИКА КАТИЦА БРИТАНИЈА

Ете го финалиот доказ дека чадорот (амбрелата, бе!) под која се крие Црпко, а дестинација каде со помош на странски премиер Верушевски требаше да добие работна дозвола, е ВЕЛИКА БРИТАНИЈА. Теоријата на конспирација дека

ПОВЕЌЕ »
ПРАШАЊА ЗА МИЛИОН ДОЛАРИ

ПРАШАЊА ЗА МИЛИОН ДОЛАРИ

Да може на куп да се соберат Никола Тесла, Исак Њутн, Алберт Анштајн, Галилео Галилеј, Леонардо да Винчи и Јани Макрадули на едно место, дали би можеле да дадат одговор на следниве прашања: 1.

ПОВЕЌЕ »
RESONANCE BEINGS OF FREQUENCY

RESONANCE BEINGS OF FREQUENCY

Секој што ќе сака да го следи делот од моите емисии од следната сезона што ќе се занимаваат со наука (природни науки), како подготовка ќе мора да го изгледаат овој феноменален документарец. Задолжителна лектира.

ПОВЕЌЕ »
ФАРМА

ФАРМА

ПОВЕЌЕ »
ПОКАКАНИТЕ

ПОКАКАНИТЕ

Искрено, ич не би сакал Македонија да е под Хрватска. Посрана од сите над неа

ПОВЕЌЕ »
ПЛУТОН

ПЛУТОН

Најновите снимки од непосредна близина покажуваат дека: 1. Плутон е поголем од што се мислеше. 2. Плутон е поголем од објектите што се позади него во Соларниот систем. 3. Плутон е со повеќе мраз,

ПОВЕЌЕ »
МОБИНГ

МОБИНГ

Злоупотреба на службената положба

ПОВЕЌЕ »
ДИСЦИПЛИНА

ДИСЦИПЛИНА

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1