Природа »

МИЦКО vs МУХИ

МИЦКО vs МУХИ

И Ивор Мицковски, во понатамошниот текст Мицко, му се з‘гна на Мухи. Мајки, шајки, псуења, вреѓања… Па бидејки редот започна така што Мухи ги бапна педерите, па Мицко удри по Мухи, еве сега и

ПОВЕЌЕ »
ЗЕМЈОТРЕСИТЕ ВО ЈЕЛОСТОУН

ЗЕМЈОТРЕСИТЕ ВО ЈЕЛОСТОУН

Од 12-ти јуни наваму, над 900 земјотреси со различна јачина го погодија националниот парк Јелостоун во САД. Сеизмолозите и вулканолозите предупредуваат дека ова би можело да значи будење на еден од најопасните супер вулкани

ПОВЕЌЕ »
ЈАСЕН

ЈАСЕН

За ЈАСЕН треба да е ЈАСНО дека тоа е ловиште. Што се однесува до “воените“ објекти, тоа е “камено“ доба и превазидена безбедносна стратегија која не е функционална, потребна и применлива. Единствено нешто од

ПОВЕЌЕ »
СЛИКА НА ПЛАНЕТАТА!!! МА ДАЈ НЕ МЕ ЈЕБИ…

СЛИКА НА ПЛАНЕТАТА!!! МА ДАЈ НЕ МЕ ЈЕБИ…

The Secrets Behind the Most Famous Earth Image of All Time This is Blue Marble. It was the most accurate, highest resolution image of Earth ever—until they created the next-gen Blue Marble. It’s the

ПОВЕЌЕ »
АРЕА 51

АРЕА 51

Нешто не ви е јасно околу Ареа 51 во Невада – САД. Потрошете 10 минути.    

ПОВЕЌЕ »
ЗЕМЈАТА ИМА УШТЕ ЕДНА МЕСЕЧИНА

ЗЕМЈАТА ИМА УШТЕ ЕДНА МЕСЕЧИНА

Најновото откритие на НАСА покажува дека во науката ништо не е дефинитивно откриено или непроменето. НАСА потврдува дека околу Земјата покрај Месецот, врти уште едно тело, уште една, многу помала, месечина. Еве го текстот

ПОВЕЌЕ »
НЕ СЕ ПЛАНИНИ – ДРВА СЕ!!!

НЕ СЕ ПЛАНИНИ – ДРВА СЕ!!!

Овој филм не смее да го гледаат луѓе со ограничени ментални способности, заробен ум, клиенти на стереотипи и  будали. Филмов е за луѓе со свој мозок, со слободен ум, со интелигенција…  

ПОВЕЌЕ »
ВОЛК

ВОЛК

ПОВЕЌЕ »
ТЕСЛА

ТЕСЛА

Maj 2015-ta. Базел, Швајцарија. Мојот добар пријател, најголемиот жив дисидент во Европа, Даниеле Генсер од Швајцарија е човек што ми овозможи прв пат да возам електричен автомобил. Секако не сметајки ги бамепр аутата во

ПОВЕЌЕ »
РАМНА ЗЕМЈА

РАМНА ЗЕМЈА

Бидејки во петок на 8-ми ќе оди филмот “Најголемата лага“ од Дејв Марфи, каде се третира дилемата дали е планетата рамна или топчеста, како најава сакам да го постирам видеото со прашња од Дејв

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1