Забава и Мода »

АЛЕКСАНДАР КУЗМАНОСКИ

АЛЕКСАНДАР КУЗМАНОСКИ

Александар напиша:   Добродојдовте во Македонија, држава која: – која се граничи сама со себе – каде живеат најубавите жени, а наталитетот опаѓа – каде сите играат фудбал, а победуваат во кошарка и ракомет

ПОВЕЌЕ »
ДУДИНКА ПРАШУВА

ДУДИНКА ПРАШУВА

Еве вака, годишно одморски, неколку прашања: 1. Постои ли партијата на Минчо, Бучко и Зиков? 2. Колку члена има партијата на Тито? 3. Дали и другите левичарски револуции во минатото и сега, земале годишен

ПОВЕЌЕ »
ВЕЧНИОТ

ВЕЧНИОТ

Колку понекогаш е голема непрадата. Англичаните си го имаа(т) Бени Хил!! А ние Бени, братот на Нора?!?!?!

ПОВЕЌЕ »
СЕ ЌЕРДОСАА

СЕ ЌЕРДОСАА

Европа здај, би кликнале словенците. Данке Дојчланд би испеале хрватите. Еве слики и текст од “дострелот“ на Хрватска во ЕУ. Слики на кои се радуваат Ацо Кабранов, Борјаn Јовановски и слични ауспуси. http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/sretno-mladenci-vjencali-se-drazen-ilincic-i-alen-kovac-425604?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=425604&utm_campaign=24sata+Facebook+status

ПОВЕЌЕ »
АВАНТУРА

АВАНТУРА

Авантура е авантура – легендарен филм. Со исклучително влијание врз мојот живот. Го гледав на скопската премиера 1972-ра, кога сум имал 15 години. Сеуште ме следи. Филмиште. Фраеришта глумат. Пеачи, глумци, фраери… Lino Ventura

ПОВЕЌЕ »
БРАЛА МОМА КАПИНИ, БЕ!

БРАЛА МОМА КАПИНИ, БЕ!

ПОВЕЌЕ »
ВОЛВО, бе!

ВОЛВО, бе!

Спортска машина

ПОВЕЌЕ »
МАЈТАП

МАЈТАП

За разлика од неинвентивното, силеџиско (главно со полицаец во униформа) правење скриена камера на балканов (Павлов), еве суптилен хумор, таентиран автор, преубава идеа

ПОВЕЌЕ »
ДЕБЕЛИ А СЛАВНИ

ДЕБЕЛИ А СЛАВНИ

Годините си го прават своето. Мускулите попуштаа, масните наслаги се гомилаат, коските се шират. Се се менува, па и изгледот на големите холивудски звезди. http://www.ranker.com/list/actors-who-got-fat/robert-wabash?format=SLIDESHOW&page=48&action=lastpage

ПОВЕЌЕ »
ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА “СЛЕПЕЦ“

ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА “СЛЕПЕЦ“

Специјални екипи на Министерството за внатрешни работи на Република Македонија предводени од Гордана Јанкуловска, Сашо Мијаков, Иво Котевски, Мијо Риле и Мики Црнокрак вчера ја спроведоа и успешно завршија акцијата со кодно име СЛЕПЕЦ.

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1