Забава и Мода »

КОНТРАВЕСТИ – КОНТРАГЛЕДАНОСТ

КОНТРАВЕСТИ – КОНТРАГЛЕДАНОСТ

И покрај огромната сума пари истурена од страна на семејството на Андреја Јосифовски (тоа е оној што го соголи Макпетрол за сметка на сопствената Оилко) за да се ребрендира и натпреварува со големите батковци

ПОВЕЌЕ »
ЗАЕВ ЌЕ ОДИ ВО ЗАТВОР

ЗАЕВ ЌЕ ОДИ ВО ЗАТВОР

Дудинка нема информации дали паричката се паднала кај Виц‘то, ама има потврдена информација дека Телевизијата “24Вести“ ја купил овој сопственик на менувачница од Струмица. Докуметите се подготвени, парите платени, примопредавањето на сопствеништвто, уредникувањето и

ПОВЕЌЕ »
ЈАС ЌЕ КАМВАМ ВО МАКЕДОНИЈА ВЕРИ СУН!!!

ЈАС ЌЕ КАМВАМ ВО МАКЕДОНИЈА ВЕРИ СУН!!!

Јас сум вери гуд со ленгвиџо!!! Секогаш ја правам да се прави лафинг!!! Јас ја лавам со мач!!   Респект за момчето. Сепак се труди, вежба.  

ПОВЕЌЕ »
РЕЈТИНГ

РЕЈТИНГ

Последниот ден од 2016-та, си го мереа телевизиите и нивните директори. Рејтингот, секако. Еве го резултатот: Канал 5: 20.8 Сител: 19.4 Алфа: 4.5 АлсатМ: 3.9 Телма 3.3 МТВ1: 2.9 24Вести: 1.2 МТВ2: 0.7 Ова

ПОВЕЌЕ »
ДАВАЈГАЗИ

ДАВАЈГАЗИ

Бидејки, нели, се стремиме кон “вредностите“ на западната современа цивилизација, редно е и да се преброиме кој колку е прозападен, напреден (во случајов рикверц назаден), современ, европеец. пред некоја година Вечер проба да ги

ПОВЕЌЕ »
КОНТРАВЕСТИ – РИКВЕРЦАМЕРИКАНЦИ

КОНТРАВЕСТИ – РИКВЕРЦАМЕРИКАНЦИ

Млого гадно типче, овој Цветинчо од Чилиманови!!! Ќе напише нешто кратко на ФБ, као на пример:[email protected] @kevinbleyer и ќе им ги растури шемите на соросово-уасидовското племе во Македонија, и шире. Кевин Блејр и Ја

ПОВЕЌЕ »
БОРЈАН И ИВА НЕ ГИ ГЛЕДААТ, ПА ТОА ТИ Е!

БОРЈАН И ИВА НЕ ГИ ГЛЕДААТ, ПА ТОА ТИ Е!

Анализа за тоа каде американските граѓани ги трошат парите со “помош“ на својата Влада: ПРОЕКТ – МРТВОРОДЕНЧЕ наречен КОНТРАВЕСТИ!!! 1. Контра вести вчеравечер (29.11.15) имаа просечна гледаност изразена во број на гледачи 10.000. 2.

ПОВЕЌЕ »
ДРОЉА

ДРОЉА

Што е тоа дроља? Одговор: Именица[уреди] дроља, ж Значења: (значење изведено преко синонима) фам. фунфа фам., нечасница, арх. кокота арх., рег. курава рег., лака роба, продавачица љубави, шупљача фам.,камењарка фам., опајдара фам., паландра рег., фукса фам., курветина фам., курба рег., рет. проституткиња рет., ноћна дама, дромфуља фам., ћошкара, курва,проститутка, уличарка, распандркача фам., фукара рет., курвача фам., профукњача фам., тротоарка фам., куртизана, лака/јавна жена, професионалка, дроцафам., фуфа фам. [1][н 1]   Сликовито: Од камењарка до сопруга на ретард. Сеуште има луѓе што тврдат дека се татко на

ПОВЕЌЕ »
СИТЕ БОИ НА ГРУЕВСКИ

СИТЕ БОИ НА ГРУЕВСКИ

Кога ропаци критикуваат бои на T-shrt или друга облека… Желбата по секоја цена да се исмева Премиерот, доведува до ситуација “авторите“, сопствениците на соросписките порталчиња и уредниците  да си го покажат својот примитивизам, малограѓанштина,

ПОВЕЌЕ »
НОВ МОДЕН ДЕТАЉ

НОВ МОДЕН ДЕТАЉ

Со новиот моден детаљ СЛУШАЛКИ ЗА НА ОЧИ, Радмила и Бобо одмараат во хациендата во Маврово направена и опремена со пари од издавање на својот стан на фирмата на Бобо. Во банкарските бизнис кругови

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1