Забава и Мода »

НЕЛЕГИТИМНИОТ НЕСЕРИ СЕЛМАНИ

НЕЛЕГИТИМНИОТ НЕСЕРИ СЕЛМАНИ

Несери Селмани, човекот што ете не стана амбасадор, па сега сите му се виновни, единствено во што се истакнал во животот и “кариерата“ се ДВОЈНИТЕ СТАНДАРДИ. Во неколку наврати, кога од него се бара

ПОВЕЌЕ »
ТЕЛЕВИЗИСКИ РЕЈТИНЗИ

ТЕЛЕВИЗИСКИ РЕЈТИНЗИ

За рејтинзите и гледаноста на телевизиите ми беше зборот. На слика 1 се рејтинзите на сите телевизии пред некој ден (има датум). Она што е SHR e “шерот“, односно процентот на гледаност. Сител 27%,

ПОВЕЌЕ »
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВА

ЦВЕТАНКА ЛАСКОВА

Она би хтела све на блиц! Иста је као остали?!?!? Македонската Цеца, била пред времето. Била пророк. Однапред знаела што ќе работи и како тоа ќе го посакува. На блиц

ПОВЕЌЕ »
КОНТРАВЕСТИ – КОНТРАГЛЕДАНОСТ

КОНТРАВЕСТИ – КОНТРАГЛЕДАНОСТ

И покрај огромната сума пари истурена од страна на семејството на Андреја Јосифовски (тоа е оној што го соголи Макпетрол за сметка на сопствената Оилко) за да се ребрендира и натпреварува со големите батковци

ПОВЕЌЕ »
ЗАЕВ ЌЕ ОДИ ВО ЗАТВОР

ЗАЕВ ЌЕ ОДИ ВО ЗАТВОР

Дудинка нема информации дали паричката се паднала кај Виц‘то, ама има потврдена информација дека Телевизијата “24Вести“ ја купил овој сопственик на менувачница од Струмица. Докуметите се подготвени, парите платени, примопредавањето на сопствеништвто, уредникувањето и

ПОВЕЌЕ »
ЈАС ЌЕ КАМВАМ ВО МАКЕДОНИЈА ВЕРИ СУН!!!

ЈАС ЌЕ КАМВАМ ВО МАКЕДОНИЈА ВЕРИ СУН!!!

Јас сум вери гуд со ленгвиџо!!! Секогаш ја правам да се прави лафинг!!! Јас ја лавам со мач!!   Респект за момчето. Сепак се труди, вежба.  

ПОВЕЌЕ »
РЕЈТИНГ

РЕЈТИНГ

Последниот ден од 2016-та, си го мереа телевизиите и нивните директори. Рејтингот, секако. Еве го резултатот: Канал 5: 20.8 Сител: 19.4 Алфа: 4.5 АлсатМ: 3.9 Телма 3.3 МТВ1: 2.9 24Вести: 1.2 МТВ2: 0.7 Ова

ПОВЕЌЕ »
ДАВАЈГАЗИ

ДАВАЈГАЗИ

Бидејки, нели, се стремиме кон “вредностите“ на западната современа цивилизација, редно е и да се преброиме кој колку е прозападен, напреден (во случајов рикверц назаден), современ, европеец. пред некоја година Вечер проба да ги

ПОВЕЌЕ »
КОНТРАВЕСТИ – РИКВЕРЦАМЕРИКАНЦИ

КОНТРАВЕСТИ – РИКВЕРЦАМЕРИКАНЦИ

Млого гадно типче, овој Цветинчо од Чилиманови!!! Ќе напише нешто кратко на ФБ, као на пример: ‪#‎ff‬ @IamDillonCase @kevinbleyer и ќе им ги растури шемите на соросово-уасидовското племе во Македонија, и шире. Кевин Блејр и Ја

ПОВЕЌЕ »
БОРЈАН И ИВА НЕ ГИ ГЛЕДААТ, ПА ТОА ТИ Е!

БОРЈАН И ИВА НЕ ГИ ГЛЕДААТ, ПА ТОА ТИ Е!

Анализа за тоа каде американските граѓани ги трошат парите со “помош“ на својата Влада: ПРОЕКТ – МРТВОРОДЕНЧЕ наречен КОНТРАВЕСТИ!!! 1. Контра вести вчеравечер (29.11.15) имаа просечна гледаност изразена во број на гледачи 10.000. 2.

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1