Забава и Мода »

JE SUIS MUHI

JE SUIS MUHI

Да ми кажеше некој дека ќе дојде време каде ќе напишам “И јас сум Мухи“, ќе имаше последици по здравјето и животот на тој што тоа би го тврдел. Ама ете, Господ ти кажува

ПОВЕЌЕ »
ГОЛЕМА АЛБАНИЈА

ГОЛЕМА АЛБАНИЈА

Естетиката им е слаба страна! Навлечени се на Голф тројка. Лојалноста им е слаба страна – историскиот лидер им е православен христијанин. Живеат во општество што е назад неколку стотина години во однос на

ПОВЕЌЕ »
КУРВА О ПОШТЕЊУ

КУРВА О ПОШТЕЊУ

Не знам дали оваа особа доброволно или под притисок на Мирчевски го пишала постов, но во него да ставиш формулација “расположението на маркетинг клиентите“ е космичко гиганстко признавање за бавењето на Емил, Мирчевски и

ПОВЕЌЕ »
ЕДИ Брисел ФЕШН Шоу

ЕДИ Брисел ФЕШН Шоу

Сељачаана од двете страни на Јадранот

ПОВЕЌЕ »
КАНАЛ 5 и ХЕФТАЛИЦА

КАНАЛ 5 и ХЕФТАЛИЦА

Втор пат во неколку години Васко Евтов е набркан од Канал 5 телевизија. Како куче. Овој пат има проблем што ја нема телевизијата А1 па да може да се плаче во нивните дебатни емисии,

ПОВЕЌЕ »
Зошто “Apple” не троши милијарди на реклами како останатитте ?

Зошто “Apple” не троши милијарди на реклами како останатитте ?

Интересен податок е дека америчката компанијата APPLE не се расфрла со милијарди долари за правење скапи спотови со познати ѕвезди како што прават останатите,на пример Coca-Cola,Samsung итн.Нив можеме да ги приметиме секаде,на огромни билборди,дресови

ПОВЕЌЕ »
БЕГОВА

БЕГОВА

Анита Бегова, бе!!! Колку што знам, она беше (а мислам и сеуште е) адвокатка (бранител) на Латас. Колку што знам таа е адвокат и на повеќе силни фирми и медиуми кои се анти-соросоидно и

ПОВЕЌЕ »
РЕЈТИНГ

РЕЈТИНГ

Чувството кога РАДИО емисијата ти е неколку стотини па и неколку илјади пати по ГЛЕДАНА на Јутјуб од другите радио колеги. И, кога е по гледана од најголемиот број Телевизиски емисии на телевизиите и

ПОВЕЌЕ »
ЗОРАН ТРАЈЧЕВСКИ ВМРО-вецот

ЗОРАН ТРАЈЧЕВСКИ ВМРО-вецот

Привреманата Комисија во петокот не успеа да одржи седница на која требаше да се разгледаат четири предлози за поведување прекршочни постапки. Требаше да се разгледуваат предлзои за телевизиите Наша, Нова и ДУЕ, како и

ПОВЕЌЕ »
ПРОФИ

ПРОФИ

Топ профи ТВ екипа. Камери, светло, тон, сцена, организација, продукција… Home and abroad

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1