Убавина и Здравје »

ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕ…

ЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕ…

Имавме еднаш еден Борис кој се одушевуваше од лепотата на Доста. Си мислевме, доста е еден таков слепец! Кога, нееее. Ги имало и други!!! Сашо Средношколец Орданоски го надмина “фикусот“ со својата восхитеност од

ПОВЕЌЕ »
ЗДРАВА ХРАНА

ЗДРАВА ХРАНА

Бабина торта во хотел Манастир, компир во бачило Клепа, телешко печење во Мечкуевска куќа, плескавица од икра во Нота, јагнешко печење во Мрзенци, ќебапчиња во Дестан, пастрмајлија во Мал одмор… Се е супер. Амаааа,

ПОВЕЌЕ »
ЖАН МИТРЕВ и здравјето на МИЛЕНКО

ЖАН МИТРЕВ и здравјето на МИЛЕНКО

Јас сум полн со разбирање за малоумни типчиња како кривопаланечкиот сопственик на Доказ, кој во моменти на самотија кога се прашува каде и со кого (со кој градоначалник од Источна Македонија) му е жената

ПОВЕЌЕ »
УБИСТВА ВО САД

УБИСТВА ВО САД

19-ти Јуни 2015 – Др. Бредстрит кој порано бил доктор на Флорида, а сега во Џорџија, најден е во ендек убиен со куршум во градите. Истиот ден, три докотори на пат кон Мексико сити

ПОВЕЌЕ »
ВОЛШЕБНА ТЕЧНОСТ

ВОЛШЕБНА ТЕЧНОСТ

Што е всушност МАТЕНИЦА (СУРУТКА)? Млекото содржи два типа на протеини во себе: казеин и сурутка. Казеинот по процесот на создавањето на сирење оди во сирењето, а сурутката завршува во течноста. Полна е со

ПОВЕЌЕ »
MEMEDI XHABIR – jok DERALA

MEMEDI XHABIR – jok DERALA

Џабир си го изменил идентитетот. Еднаш идиот – вечно идиот. Плачипиче од племето, ајде пак пријави ме. Само на трезно и недрогирано, бидејки неурачуњливост нема да т важам.   Напомена: Не-Дерала го ставм у

ПОВЕЌЕ »
АИВО ОРАВ ЌЕ СЕ МАЖИ

АИВО ОРАВ ЌЕ СЕ МАЖИ

Извори на ЕУ блиски до Дудинка информираа дека Аиво Орав оваа есен на два пати барал дозвола од своите претпоставени од Брисел да може да ја озваничи својата интимна врска со циганот од Бугарија

ПОВЕЌЕ »
ГАРАЖАТА НА КРОКОДИЛОВ

ГАРАЖАТА НА КРОКОДИЛОВ

Ристо Крокодилов Гуштеров има дивоградба, гаража. СДСМ ќе се бори до последната гаража за правата на гаражите на Крокодилов.   Поука од авторот: Зошто е овој текст во рубрик “Здравје и Убавина“? Затоа што

ПОВЕЌЕ »
Др. АНЃУШЕВА

Др. АНЃУШЕВА

Со Игор имаме многу заеднички нешта. Главно, не се за фалба. Ама, дека ќе имаме иста докторка, е тоа е веќе ачивмент. Респект за докторката Тања

ПОВЕЌЕ »
ГОДИНЕ НИСУ ВАЖНЕ??!!!

ГОДИНЕ НИСУ ВАЖНЕ??!!!

Не се важни, а

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1