Култура »

ЦИРКУС како уметност

ЦИРКУС како уметност

CIRQUE ELOIZE – САВА ЦЕНТАР од 26.04.2014 и 27.04.2014 Забава Возбудливата  циркуска акробација и современиот  танц кои ги преставува Cirque Éloize во својата престава “iD” ке се престави по прв пат на публиката во Србија. Ова

ПОВЕЌЕ »
БАЛЕТ

БАЛЕТ

МАКЕОНСДКА ОПЕРА И БАЛЕТ –  29.03.2014    20:00 Билетарница : +389 (0) 23118 451 БАЛЕТ РАЈМОНДА – Александар Глазунов Кореограф: Виктор Јаременко (Украина) Диригент: Бисера Чадловска Главен педагог и репетитор: Тања Вујисиќ Тодоровска „Рајмонда“ е со типичната драматургија

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1