Култура »

РУСИТЕ ДОАЃААТ

РУСИТЕ ДОАЃААТ

Ете, и Дудинка да е во тренд и да објави дека “Русите доаѓаат&#

ПОВЕЌЕ »
ЖАН МИТРЕВ и здравјето на МИЛЕНКО

ЖАН МИТРЕВ и здравјето на МИЛЕНКО

Јас сум полн со разбирање за малоумни типчиња како кривопаланечкиот сопственик на Доказ, кој во моменти на самотија кога се прашува каде и со кого (со кој градоначалник од Источна Македонија) му е жената

ПОВЕЌЕ »
ЧУМУ

ЧУМУ

Еден мој пријател ми стави чивија со неговата логика на размислување. И тоа, апсолутно исправна логика на размислување. Имено, секаде во светот има ограничување на брзината на возење со моторни возила. Најбрзо се вози

ПОВЕЌЕ »
ТЕЛМА

ТЕЛМА

Кој како сака нека ја толкува, како еготрип, фалење, самопромоција – како сака велам, ама Миленко прв и единствен ја објави причината и целта зошта Атанас Саки Кироски, внукот на кодошот на партизаните од

ПОВЕЌЕ »
САКИ МАЈСТОРЕ

САКИ МАЈСТОРЕ

Саки Мајсторе, море Леѓендо белосветска! Алал да ти е. Предлагам, за време на работните часови во телевизиичката и понатаму да си отпушташ луѓе од работа. А по завршетокот на работното време да минеш од

ПОВЕЌЕ »
ЗОРАН ТРАЈЧЕВСКИ – Големиот Брат!!!

ЗОРАН ТРАЈЧЕВСКИ – Големиот Брат!!!

Го осудуваме вашиот јавен настап на ТВ Нова во кој на крајно непрофесионален начин си дозволивте да го коментирате однесувањето во слободното време на директорот и главен и одговорен уредник на телевизија Телма, Атанас

ПОВЕЌЕ »
НЕЛЕГИТИМНИОТ НЕСЕРИ СЕЛМАНИ

НЕЛЕГИТИМНИОТ НЕСЕРИ СЕЛМАНИ

Несери Селмани, човекот што ете не стана амбасадор, па сега сите му се виновни, единствено во што се истакнал во животот и “кариерата“ се ДВОЈНИТЕ СТАНДАРДИ. Во неколку наврати, кога од него се бара

ПОВЕЌЕ »
ТЕЛЕВИЗИСКИ РЕЈТИНЗИ

ТЕЛЕВИЗИСКИ РЕЈТИНЗИ

За рејтинзите и гледаноста на телевизиите ми беше зборот. На слика 1 се рејтинзите на сите телевизии пред некој ден (има датум). Она што е SHR e “шерот“, односно процентот на гледаност. Сител 27%,

ПОВЕЌЕ »
ЦВЕТАНКА ЛАСКОВА

ЦВЕТАНКА ЛАСКОВА

Она би хтела све на блиц! Иста је као остали?!?!? Македонската Цеца, била пред времето. Била пророк. Однапред знаела што ќе работи и како тоа ќе го посакува. На блиц

ПОВЕЌЕ »
УБИСТВА ВО САД

УБИСТВА ВО САД

19-ти Јуни 2015 – Др. Бредстрит кој порано бил доктор на Флорида, а сега во Џорџија, најден е во ендек убиен со куршум во градите. Истиот ден, три докотори на пат кон Мексико сити

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1