Емиш – Зарзават – Месо »

ХРАНАТА Е ОТРОВ

ХРАНАТА Е ОТРОВ

Најголемиот убиец на човештвото е вештачката храна, но и водата, особено онаа од славините. Алекс Џонс за 15 минути открива се

ПОВЕЌЕ »
КАПИТАЛИЗАМ

КАПИТАЛИЗАМ

Постојано се прашувам: КАКО ДОЈДОВМЕ ДО ОВА ДЕРЕЏЕ??? На кравите им се бушат дупки од надвор со пристам до желудникот за да можат вештачки да се хранат, да се анаизираат состојките во желудникот за

ПОВЕЌЕ »
ЛУБЕНИЦА

ЛУБЕНИЦА

Немамм појма како се сече, ама знам како се јаде. http://www.srekja.mk/%D1%86%D0%B5%D0%BB-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D1%98%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%

ПОВЕЌЕ »
АНТИ АПАШ СИСТЕМ

АНТИ АПАШ СИСТЕМ

Овој заштитен систем не е против Баба Меца и нејзините мечиња. Ова е против соселаните и локалните апаши

ПОВЕЌЕ »
СНАОДЛИВО ЖИВОТНО

СНАОДЛИВО ЖИВОТНО

Кога е здрава и чиста храна во прашање, козата е најинтелигентно животно. Бидејки нема врат како жирафата да достигне високо, ниту пак сила како слон да го кутне дрвото, козата развила алпинистички способности

ПОВЕЌЕ »
СОВРЕМЕНО

СОВРЕМЕНО

Светот оди напред. Кога е родена бабичкава немало ниту телефон во селото ниту телевизор во регионот. Ама светот и напредокот итаат напред. Скајп, јутјуб, твитер, фејсбук како информација и забава, но и пребарувачи како

ПОВЕЌЕ »
ГМО СЕКС

ГМО СЕКС

Еден од овие два лика е ГМО. Другиот е нормален.  

ПОВЕЌЕ »
ПРИХРАНА НА ДОМАШНИ ЖИВОТНИ

ПРИХРАНА НА ДОМАШНИ ЖИВОТНИ

Фармите за желки за потребите на француските и италијанските гастрономски понуди, почнаа со прихрана на желките. Засега нема потврдена информација како се прихрануваат полжави. За овој тип на фармерство засега нема субвенционирање од МЗШВ

ПОВЕЌЕ »
Есенска сеидба

Есенска сеидба

Првата недела од декември е последната можност за седиба. После Свети Никола веќе не се сее

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1