Емиш – Зарзават – Месо »

ГМО

ГМО

ПОВЕЌЕ »
ГМО – ХААРП

ГМО – ХААРП

IZA OGLEDALA ONI TVRDE DA JE ZAVERA: U Hrvatskoj veštački izazvane klimatske promene kako bi se uzgajala GMO hrana zbog gladi Reklo bi se da se Hrvatska odjednom premestila na drugu geogafsku lokaciju na

ПОВЕЌЕ »
СУРУТКА

СУРУТКА

Сурутка, козја пред се. http://babinlek.com/sirutka-blokira-stres-regenerira-tsrni-drob-topi-masti

ПОВЕЌЕ »
ПРАВА ХРАНА – МАКЕДОНСКА ХРАНА

ПРАВА ХРАНА – МАКЕДОНСКА ХРАНА

(заборавена е Симит погашата) http://www.buzzfeed.com/jovcov/delicious-macedonian-dishes-for-your-inner-foodie-h04v#1pm63g9 1. Burek Burek drinks.seriouseats.com A delicious and savoury puff pastry that will fulfill your love/hate relationship with carbs. Some typical fillings for burek include feta cheese, spinach, minced meat

ПОВЕЌЕ »
ХРАНАТА Е ОТРОВ

ХРАНАТА Е ОТРОВ

Најголемиот убиец на човештвото е вештачката храна, но и водата, особено онаа од славините. Алекс Џонс за 15 минути открива се

ПОВЕЌЕ »
КАПИТАЛИЗАМ

КАПИТАЛИЗАМ

Постојано се прашувам: КАКО ДОЈДОВМЕ ДО ОВА ДЕРЕЏЕ??? На кравите им се бушат дупки од надвор со пристам до желудникот за да можат вештачки да се хранат, да се анаизираат состојките во желудникот за

ПОВЕЌЕ »
ЛУБЕНИЦА

ЛУБЕНИЦА

Немамм појма како се сече, ама знам како се јаде. http://www.srekja.mk/%D1%86%D0%B5%D0%BB-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%BE-%D1%98%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%

ПОВЕЌЕ »
АНТИ АПАШ СИСТЕМ

АНТИ АПАШ СИСТЕМ

Овој заштитен систем не е против Баба Меца и нејзините мечиња. Ова е против соселаните и локалните апаши

ПОВЕЌЕ »
СНАОДЛИВО ЖИВОТНО

СНАОДЛИВО ЖИВОТНО

Кога е здрава и чиста храна во прашање, козата е најинтелигентно животно. Бидејки нема врат како жирафата да достигне високо, ниту пак сила како слон да го кутне дрвото, козата развила алпинистички способности

ПОВЕЌЕ »
СОВРЕМЕНО

СОВРЕМЕНО

Светот оди напред. Кога е родена бабичкава немало ниту телефон во селото ниту телевизор во регионот. Ама светот и напредокот итаат напред. Скајп, јутјуб, твитер, фејсбук како информација и забава, но и пребарувачи како

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1