Македонија »

ПИУН ВО ГРЧКИ СКУТ

ПИУН ВО ГРЧКИ СКУТ

Една слика, еден збор – ПРЕДАВНИК

ПОВЕЌЕ »
ЗАЕВ ПЕШАК

ЗАЕВ ПЕШАК

Сите закаат да се водечки, силни фигури, Заев сака да е пиун. Односно пешак. Зошто одел за грција пешки? Онака бе, онака!. ЗОШТО ЗАЕВ ОДИ ПЕШ ЗА ГРЦИЈА НАМЕСТО СО АВТОМОБИЛОТ ОД 80.000 ЕВРА?

ПОВЕЌЕ »
БИТКАТА ЗА ЈУНИНИСТАН

БИТКАТА ЗА ЈУНИНИСТАН

Почна сезонската окупација!!! Едно име имаме. Едни плажи имаме. Нив не ги даваме. Да се разбереме, да нема лутиш отпосле. Секој си има право да реши каде ќе оди, сам или со фамилија, на

ПОВЕЌЕ »
МИЛЕНКО ИНТЕРВЈУ НА ПРЕС 24

МИЛЕНКО ИНТЕРВЈУ НА ПРЕС 24

Ранду прашува, Миленко одговара. Народ чита. http://press24.mk/milenko-nedelkovski-sdsm-e-mrtva-partija-samo-nema-koj-da-im-kazhe

ПОВЕЌЕ »
БОЦЕ ГО РАСТРТИ КИРЕ

БОЦЕ ГО РАСТРТИ КИРЕ

Кире Наумов, неисполнувачот на кладби, се расфрла со имиња, цитати и книги што никогаш не ги прочитал. А и тие што ги читуцкал не ги разбрал. И, нормално, Ивица го расшрафи како стар шифоњер.

ПОВЕЌЕ »
ЧАРЛС ГАРЕТ

ЧАРЛС ГАРЕТ

Дудинка има почетно прашање до неговата Екселенција на Обединетото Кралство, Г-динот Чарлс Гарет: Какво демократско достигнување се челичните клинови во подобрите Лондонски квартови што се поставени за да не можат бездомниците да спијат во

ПОВЕЌЕ »
СЕЉАЧКА ПР СТРАТЕГИЈА

СЕЉАЧКА ПР СТРАТЕГИЈА

Пред и за време на изборите во април, бевме секојдневно оптеретени со сељачки закани од Зоран Заев во стилот “Груевски, ќе кажеш ли за тоа-и-тоа, или да продолжам“??? Се така, на неколку дена? Ова

ПОВЕЌЕ »
ЗАЕВ КУКАВИЦА

ЗАЕВ КУКАВИЦА

И Заев и Рада бегаат… Од кого бегаат? Од македонслата јавност? Од македонските новинари? Од шамарот што им го опна Филе? Од вистината дека никој не ги есапи ниту гласа? ОД ШТО БЕГАТЕ, БЕ

ПОВЕЌЕ »
НАГРАДА ЗА НЕ-ГЛЕДАНОСТ!!!

НАГРАДА ЗА НЕ-ГЛЕДАНОСТ!!!

НАГРАДА ЗА НЕ-ГЛЕДАНОСТ!!! Порталот на Ацо Кабранов излезе со ексклузива која вели дека ќе има кадровски промени во Македонската Телевизија (МТВ). На Ацо Кабранов не е да му се верува. Во континуитет лаже и

ПОВЕЌЕ »
ЕКСКЛУЗИВНО од СДСМ

ЕКСКЛУЗИВНО од СДСМ

Дудинка дојде до ексклузивна информација за новата химна, новиот слоган и новата стратегија на СДСМ. Сето заедно е пренесено на транспарент што ќе се виори пред секој чин на СДСМ уличната демократија. Дудинка ексклузивно

ПОВЕЌЕ »
UA-38420574-1