ЏУЛИЈАН АСАНЖ

ЏУЛИЈАН АСАНЖ

Банкарите, владите што го спонзорираат ИСИЛ и медиумите нема да дозволат Трамп да победи.

http://on.rt.com/7tv7

UA-38420574-1