Шурата на ЛАТАС ја сексал КАТИЦА ЈАНЕВА

Шурата на ЛАТАС ја сексал КАТИЦА ЈАНЕВА

ЕКСЛУЗИВНО!!!!

Дудинка ја открива вистинската причина зошто Катица Јанева преку Љупчо Павлевски Палчо се обидува да го растури бракот на Латас. Зошто протекуваат материјалите од СЈО. И зошто баш за Латас?

ЕКСКЛУЗИВО…

Сегашната “Специјална“ кога работела во Гевгелија, во подолг периодот пред само неколку години додека сеуште бил жив нејзниот сопруг, била во еротска врска (за да ја разбие монотонијата на сопружничкиот живот) со скопскиот “бизнисмен“ Зоран “Труба“. Тој за да добие услуги од Катица Јанева околу забашотување на перманентни кршења на закон, царински процедури и слични работи при увоз и извоз на стока на граничниот премин Богородица, повеќе од 4 години редовно имал сексуални односи со Катица Јанева.

Дудинка го нема капацитетот на Верушевски и на “Чадорот“, па нема обезбедено аудио снимки. Но зата од загрижени граѓани од Гевгелија има обезбедено фотографии од дружењето, љубакањето и фачкањето на Зоки Труба и Катица Јанева во ресторани на нашата Јужна граница. Исто така има и сведоци од рецепциите на хотелите што го потврдуваат ова.

Зоран “Труба“ е познат низ Скопје, но ретко кој знае дека тој е прв братучед на сопругата на Драган Павловиќ Латас, Мери. Заради раскинувањтео, кога Катица добива корпа од Труба, таа се свети на фамилијата на Латас. Уште повеќе, Катица Јанева била подготвена да се разведе а врската требала да премине во брак со братучедот на Мери, сопругата на Латас. Па, наместо сватовштини, Катица станува непријател со фамилијата на Латас.

Бидејки уредништвото на Дудинка утврди дека постои голем интерес на македонската јавност за сеирење врз сексуалните животи на познати личности, најавуваме дека некаде за пред избори ја спремаме најголемата сексуална бомба. Односно разоткривање на еротската врска помеѓу шоферот на Зоран Заев и сопругата на Зоран Заев.

Додатно, сеуште истражуваме пикантерии од сексуална врска на уште еден женски член од најбилското семејство на Заев.

Дудинка се залага за филозофијата ВОДЕТЕ ЉУБОВ, А НЕ ВОЈНА. Па во тоаа смисла ќе се обиде да разоткрие што е можно повеќе љубави.

UA-38420574-1