ШИПО ОД ГОСТИВАР

ШИПО ОД ГОСТИВАР

Хитлер се превртува во гробот! Вентилатор се направи.

Еве, ексклузвно слика на шпонот од Гостивар што си го промени идентитетот. Не е шиптар, сега германец е. Голгетерот на “панцерите“.

UA-38420574-1