ЧЕСТИТАМ

ЧЕСТИТАМ

Пред да заминеме на годишни одмори, да резимирам:

  1. Откако го шитнаа Мерцедесот и со парите платија лекување на тешко болните,

Slikovni rezultat za мерцедес мачки

2. откако бруто-нето-Данска три пати за месец дена не не‘ задолжи,

Slikovni rezultat za бруто нето данска

3. откако на први сите примивме минимум по 500 евра,

Slikovni rezultat za бруто нето данска

4. откако Димитров ги шармираше грците во Атина па тие ни дозволија да влеземе во НЕТО под ФИРОМ,

Slikovni rezultat za димитров атина

5. откако ги исплатија субвенциите,

Slikovni rezultat za праски росоман

6. откако ги сменија вратите на премиерскиот кабинет,

Slikovni rezultat za блиндирани врати на кабинетот во владата

7. откако ги извадија блиндираните стакла и апаратите за кислород од премиерската тераса,

Slikovni rezultat za тераса премиер непробојни стакла

9. Откако стана јасно дека со 70.000 евра годишно не се станува соросоид,

Slikovni rezultat za лидија димова цветин чилиманов

ЕВЕ СЕГА ЈА СМАЛУВАТЕ И АДМИНИСТРАЦИЈАТА!

Slikovni rezultat za коко бојаровски

Значи, се изнаработевте. Значи, се изнаостварувавте.

Значи, Алал да ви е. Сега заслужено да си одите на одмор. Да отпочинете малку. Душа малку да земете.

Има време. Кога ќе се вратите “решете“ ги и Орданоски и Писарев и Бени и Џељо и ….  Ма си имате вие список, си знаете.

UA-38420574-1