ФФМ

ФФМ

Следен, политички, претседател на ФФМ ќе биде:
1. Тихомир Илиевски блискиот соработник на Заев.
2. Бобан Грнчаров чија блиска родонина е шефица на кабинетот на Заев.
3. Претседателот на Шкендија Беџети.

Тоа значи дека Климпар и Јонуз пак попушија.

UA-38420574-1