ТРАЈЧЕВСКИ го пренесе својот сељачки комплекс од Пишица во Скопје

ТРАЈЧЕВСКИ го пренесе својот сељачки комплекс од Пишица во Скопје

Реални да сме си, веќе година дена предупердувам на овој близок пријател на Хари Костов.

Хари го утепа Диме Поштарот, Трајчевски ги убива новинарите.

UA-38420574-1