ТЕМНА ТВ

ТЕМНА ТВ

Убаво бараше Мирка Велиновска од поранешниот Министер за Информатика Иво Ивановски ние новинарите да си добиеме лиценци. Бидејки за новинари се кажуваат и платеници, лобисти, пачаври, предавници.

Тогаш, кога беше законот подготвуван и донесен, ова барање не беше воопшто земено во превид. Но, сите барања на соросоидите и на СДСМ, како и на Синдикатот, беа прифатени!!!

И еве сега, ја имаме ТЕМНА ТВ на Андреја Јосифовски која во своите редови има:

– Главен и одговорен уредник чив дедо бил кодош во редовите на Беломорските партизани за време на Втората светска војна.

saki

– “Бренд“ водителка која одработи мрсна и гнасна работа за конфликтот во 2001-ва, со своето “истражување„ во Танушевци.

82588

– Трансфер на водителка од 24Вести во ТЕМНА ТВ, која е пополноќна пачавра и олајавачка на бизнисмени, пропаднати политичари и слични ликови.

%d1%82%d0%be%d0%bf-%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0-22-%d0%bc%d0%b0%d1%98-2015

https://www.facebook.com/100014492657243/videos/pcb.123097881516633/123086481517773/?type=3&theater

UA-38420574-1