СУПЕР КУП

СУПЕР КУП

Сајд ефектите од Супер купот:

  1. Ноќевање со доручек во хотелот “Парк“ во ““Кинескиот зид“ во деновите на одигрувањето на антпреварпт ќе е 6.000 (шест илјади) евра на ден!
  2. Сопственикот на хотел Солун успеа најсељачки да не‘ избламира и посрамоти пред Манчестер Јунајтед и Мурињо. Манчестер во овој момент бара друго сместување. (Напомена: Ман. Јунајтед има потреба од два хотела. Едниот е Плаза, а другиот не е повеќе Солун).

 

Имам и детали, доколку е потребно.

UA-38420574-1