НЕ СЕ ПЛАНИНИ – ДРВА СЕ!!!

НЕ СЕ ПЛАНИНИ – ДРВА СЕ!!!

Овој филм не смее да го гледаат луѓе со ограничени ментални способности, заробен ум, клиенти на стереотипи и  будали.

Филмов е за луѓе со свој мозок, со слободен ум, со интелигенција…

 

UA-38420574-1