МАКЕДОНСКИОТ ФРОНТ

МАКЕДОНСКИОТ ФРОНТ

Токму така, неговиот татко бил потполно во право, имено Франција, Србија, Бугарија, Грција и Албанија во сојужништво во 1916 г. на Битката кај Кајмакчалан за време на Солунскиот фронт, односно Македонскиот фронт, ги отепаа Македонците и Русите на најподол начин, а ден-денес се прикажува преку политички монтираната историја која несоодејствува на вистината дека таму гинеле Срби, Бугари и Грци.
Ви ветив дека наскоро ќе ви ја срочам вистината преку теоријата на заговор врз православните христијани од страна на Ватикан, односно западните сили, така што Франција навистина многу им должи на Србијанците со кои треба да одговараат за злосторство „геноцид“ врз Македонците и Русите.
За жал „политиката е курва“, па некогашните сојузници на Србија денес ја бомбардираа со бомби од осиромашен ураниум со цел да ги истребат православните народи од Балканот, а за таа цел ги злоупотребија лесноумните алчни Албанци, односно Ароманците кои се покажаа и докажаа како најалчни и најглупи народи во светот: Албанците, Ромуните и Власите сакајќи да завладеат со туѓи државни територии ги уништија сите народи на Балканот, исклучиво во интерес на западните елити и западните мега корпорации!
Наскоро.

 

Гордана Јовановска на ФБ

UA-38420574-1