ЛЕЛЕЕЕЕЕ ПУШЕЊЕЕЕ!!!

ЛЕЛЕЕЕЕЕ ПУШЕЊЕЕЕ!!!

Леле, мајко мори, пушење ли е пушење?!?!?!?

Гериз си бил на продолжен викенд во Грчка. Си пецал. Ама, излегол некој текст што на неговите робовладетели од Белград не им се допаднал. А плус, не добил и назнаки и наредби од Фрчковски што да мисли и пишува.

И, веднаш влегува во зоната каде што е доминантен – ПУШЕЊЕ.

Проблемот кај Гериз настанува кога се покажува дека тој има повеќе од еден робовладател. Малку му било да биде роб на едно место, па си се самозаробил и кај друг робовласник. И, кога интересите на двајцата негови сајбии ќе се судрат, доаѓаме во ситуација кај Гериз да “дупе гаче жваче“.

И текстов, во стил “срце хоче ал дупе клокоче“, се обидува ем со српскиот робовладател да изглади, ем кај Велешкиот робовладател да не се замери.

Тежок овој живот шупачки. Ем веќе нема режим, ем дојде слободата, ем со пушење и г‘тање мора да продолжи!!!

UA-38420574-1