КРИВИЧНА ЗА ТРАЈЧЕВСКИ?!

КРИВИЧНА ЗА ТРАЈЧЕВСКИ?!

Многумина денеска, по синоќешното потпишување на договорот за избори на 11 декември, се прашуваат што ли тоа СДСМ ќе измисли за да не се одржат изборите и на тој датум?!

Одговрот е кристално јасен. Ќе бидат искористени имплантите, каков што е Зоран Трајчевски кој е близок пријател на мега финансиерот на СДСМ Хари Костов.

Па така, 1) Со непочитување на изборниот законик, особено на член 75 од една страна… 2) И на протежирање на порталите каде нема да владее никаков закон и каде доминираат Сорос и СДСМ, а од друга страна опструирањето на Телевизиите со казни и финансиско истоштување… – ќе помогне во стварање на атмосфера СДСМ да има алиби да се жали на некаква си нерегуларност, а вистината да мора да се крие и необјавува на телевизиите за да нема казни.

И така, ете ти ново одложување.

 

UA-38420574-1