Импресум

Вондер Интернационал – М ДООЕЛ Скопје

Бул. Авној 12-1/5

Сопственик Миленко Неделковски

Главен и одговорен уредник Миленко Неделковски

Редакција:

Тоде Геровски – внатрешна политика

Бона Неделковска – меѓународна политика

Ивица Теов – спорт

Ратко Неделковски – аграр

Славица Трпковска – мода и убавина

Др. Теона Милетиќ – здравје

Виктор Петров Викса – култура

Владо Младеновски – ТВ критика

UA-38420574-1