АРСЕНАЛ

АРСЕНАЛ

Арсенал има два проблеми?!

Проблемите се викаат Арсен Венгер и Јани Ма Краду Ли.

Додека не ги отстрани, клубот бел ден нема да види.

 

UA-38420574-1