СУБВЕНЦИИ

Мала е надежта дека за вакви лепотани може да се земе субвенции 50:50 од Владата или од Ипард програмата.

Индустриската револуција (1760-1840)на Британските острови прва доаѓа и ја прави сета предност што и денеска англо-саксонците ја имаат низ светот.  Најнапред парните машини, а потоа и моторите на внатрешно согорување го внесоа светот во нова ера.

 

UA-38420574-1