ПРАШАЊА ЗА МИЛИОН ДОЛАРИ

ПРАШАЊА ЗА МИЛИОН ДОЛАРИ

Да може на куп да се соберат Никола Тесла, Исак Њутн, Алберт Анштајн, Галилео Галилеј, Леонардо да Винчи и Јани Макрадули на едно место, дали би можеле да дадат одговор на следниве прашања:

1. Каде е крајот на вселената?

2. Колку зрнца песок има на сите плажи во светот?

3. Колку члена има Либералната Партија на Ивон Величковски?

4. Колку партии имаат сменето Ивица Боцевски и Слободан Чашуле?

5. Кој беше тројанскиот коњ во А1?

6. Кога ќе се врати на власт СДСМ?

7. Колку е IQ на Зоран Заев?

UA-38420574-1